marți, 12 octombrie 2010

Am revenit

Dupa 2 ani de la prima postare, am revenit de pe Frontul de Est. In acesti doi ani de cand exista organizatia noastra, nu numai ca am luptat in felul nostru. In primul rand am incercat sa aflam daca avem pentru ce lupta. Am hotarat ca avem.

In doi ani am vazut o Romanie sfaramitata, atat sufleteste, cat si fiziceste. Am vazut o Romanie in care exista multa, dar multa durere. Dar am vazut si multa dragoste neconditionata. Am vazut oameni care si-au pierdut increderea si credinta in ceea ce candva era sfant pentru noi, romanii. In acelasi timp am gasit si oameni care voiau sa-si aduca aportul pentru a construi o " Romania Noua " pe care nu putem sa o comparam decat cu Ierusalimul ceresc.
Romania, Regele, Patria, Neamul, Capitanul, Comandantul... pentru cati mai conteaza aceste lucruri ? Poate faptul ca am pus lucrurile materiale inaintea celor spirituale ne-a si fost pedeapsa pe care trebuia sa o primim si sa o implinim de la Cel de Sus.

Spunea cineva: " Este mai usor sa stingi o lumina decat sa risipesti intunericul". Sa avem incredere ca vom putea lupta pana la capat, chiar daca va fi nevoie sa ne jertfim multi dintre noi...

Cu Dumnezeu inainte, fratilor !

Niciun comentariu: